Za nami pierwsze warsztaty z serii „Kiszenie ogóra i nie tylko” organizowane w ramach dotacji otrzymanej z Wojewódzkiego Funduszu Ochrony Środowiska w Zielonej Górze w ramach Programu Priorytetowego „Program Regionalnego Wsparcia Edukacji Ekologicznej”, „ Ochrona Środowiska, gospodarka wodna i zrównoważony rozwój – Edukacja proekologiczna w Gminie Świdnica”.
Jak upiec bochenek pachnącego, z chrupiącą skórką chleba? Wbrew pozorom, to nic trudnego. Przekonali się o tym uczestnicy warsztatów z nauki pieczenia chleba zorganizowanych w Sali wiejskiej w Wilkanowie.
Było bardzo smacznie, pachniało swojskim i zdrowym chlebem. Uczestnicy warsztatów oprócz przepysznych chlebów wykonali również fantastyczne pasty i mazidła. Każdy z nich bogatszy w ciekawe przepisy zabrał do domu swój własnoręcznie upieczony bochenek , który z całą pewnością posmakuje domownikom.
Elementy dodatkowe powiązane z tą informacją
- Kontakt przez tłumacza języka migowego
- Kontakt
- Gmina jak rodzina 50+
- Gmina jak rodzina
- PYTANIA DO WÓJTA
- Sesje Rady Gminy
- TRASY ROWEROWE
- KONKURSY GMINNE
- RFRD
- KONKURS NASZ ZABYTEK
- Gazeta Gminna
- KLĘSKI ŻYWIOŁOWE W ROLNICTWIE
- Galerie zdjęć
- › POMOC DLA UKRAINY
- ŻŁOBEK GMINNY
- Młodzieżowa Rada Gminy
- › LOKALNI PRZEDSIĘBIORCY
- System informacji przestrzennej
- Twoje prawa w Urzędzie
- Komunikacja
- Ważne telefony
- Mapa - publikacja
- Przygarnij mnie
- Mapa gminy
- 1% dla NGO
- Kronika filmowa
- Wyszukiwarka osób pochowanych
- Tarcza Antykryzysowa
- polityka prywatności
- Dostępny urząd
- LUBUSKIE INTEGRACYJNY ROZWÓJ REGIONU- PUBLIKACJA
- Deklaracja dostępności
- INWESTYCJE DROGOWE